Fotogalerij CCH Union

Na de fusie met PDV Steeds Sneller uit Mierlo-Hout werd de oprichtingsdatum van deze vereniging aangehouden. De Haagse Post is eind 2018 ontbonden. 

Deze foto is waarschijnlijk gemaakt bij het 40 jarig jubileum van de PDV Steeds Sneller. 

Bovenste rij: Aimerd van de Kerkhof, Jan van de Kimmenade, Graad van Bussel, Pietje Manders, Cees de Rooij, Pietje van Bussel, Sjaak van de Westerlo, Mieske Romonesco.

Middelste rij: Jan van Berkel, Noudje Mikkers, van Empel, Jo Verbakel, Carel Manders, Wout Vulders, Sjef Rooijakkers, Karel Verschuuren, Koos van Gestel, Leo van der Vleuten, Pietje van Bree, Tinie Mikkers, Bert Leenders, Tinieke van de Wittenboer, Toontje van Lierop, Toon van den Elzen, Toon Saris, Pietje van de Westerlo, Sjef Romonesco, vd Boogaard, Rini Smits, onbekend, Pietje Verhoeven.

Onderste rij: Mevrouw Tonia Mikkers, Hannes van de Westerlo, Toon van Mierlo, Koppens, Toon Mikkers, Maas, Jan van Dijk, Heinz van Hoof, Mien van Bussel, Huub Gruijters.

 

Een deel van het Reglement van de PDV Steeds Sneller uit de zestiger jaren. Toen gebruikte ook de vereniging de in de Grondwet vastgelegde vrijheid van vereniging. De vereniging mag bepalen wie er lid kan worden. In dit geval mochten alleen liefhebbers die ten westen van de Zuid-Willemsvaart woonden, lid worden. In deze tijd is dat niet meer voor te stellen!